header favoriete wijnen Uw favoriete wijnen (0)
Adres Jan Breydellaan 40
8200 Sint-Andries Brugge

Mobile Christophe 0476 77 96 29
Mobile Charles 0472 28 89 00
Fax 050 31 73 91
Mail info@annicaert.be
Web www.annicaert.be

BTW BE 0825 080 020
Bank ING BE50 3630 7078 8418 - BIC: BBRUBEBB

Relatiegeschenken, geschenkideeën & feestformules

Cadeaubon

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een lekkere wijn om cadeau te geven? En weet u niet welke wijn u moet kiezen? Met de Wijn Cadeaubon geeft u steeds het perfecte wijngeschenk! Nooit meer misse wijnkeuzes maken. De ontvanger van de Wijn Cadeaubon kan rustig zijn/haar favoriete wijn uitkiezen bij ons in de winkel. Verras uw vrienden, familie of zakenrelatie met dit prachtig wijngeschenk!

De Wijn Cadeaubon kan ook opgestuurd worden naar u of naar de gelukkige ontvanger. Meer info hierover kan u telefonisch verkrijgen of via het contactformulier.

De Wijn Cadeaubon is 6 maanden geldig. Verloren Wijn Cadeaubonnen worden niet vervangen en/of vergoed. De Wijn Cadeaubon is niet inwisselbaar tegen contant geld. Een eventueel resterend bedrag wordt niet terugbetaald.


Partyservice

Partyservice

Geef je binnenkort een feestje voor je verjaardag, een geboorte, huwelijk, ...? Leuk, want wij zijn erg goed in feestjes!
Het belangrijkste is eigenlijk dat alles gewoon goed geregeld is en dan komt de gezelligheid vanzelf wel. Wij proberen er dan ook alles aan te doen om alles zo goed mogelijk voor jou te regelen. En dat gaat verder dan alleen de wijn.

Gratis glazen en koelers lenen
Je kan gratis glazen en koelers lenen voor je feestje. Als je van deze service gebruik wilt maken, moet je enkel de glazen en koelers zelf ophalen en weer schoon terugbrengen.

Beter te veel dan te weinig
Als je gasten krijgt weet je natuurlijk nooit hoe erg het uit de hand gaat lopen. Daarom is het goed om te weten dat je altijd in de winkel de ongeopende en onbeschadigde flessen kan terugbrengen.


Wijn als relatiegeschenk of verjaardagscadeau

Voor ondernemingen en ondernemers heeft Wijnhandel Annicaert een mooi zakelijk aanbod. Wij denken graag met u mee over bijzondere eindejaarcadeaus, relatiegeschenken en over speciale wijnproefavonden voor uw medewerkers of relaties.

Wijn als relatiegeschenk

Soms wilt u relaties of klanten een bijzonder cadeau geven. Bij Wijnhandel Annicaert vindt u goede, niet-alledaagse wijnen in verschillende prijsklassen. U kunt ze op elk moment bestellen en wij kunnen ze ook afleveren in speciale cadeauverpakking. Voor een goede klant waarmee u net een mooie overeenkomst heeft gesloten, voor de verjaardag van een van uw beste relaties of trouwe medewerker of bij de afname van een waardevol product.

Verjaardagscadeau

Als verjaardagscadeau is wijn natuurlijk bij uitstek geschikt. U kunt bij Wijnhandel Annicaert uw eigen geschenkenpakket samenstellen voor uw vrienden/kenissen. In plaats van een bloemetje verrast u ze met een wijnpakket. U bepaalt zelf hoe het pakket samengesteld wordt en houdt zo ook de kosten in de hand.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op.


Flesje wijn in plaats van doopsuiker.

Flesje wijn in plaats van doopsuiker.

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor de geboorte van uw kleine spruit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een klein flesje rode wijn, witte wijn of champagne met een gepersonaliseerd etiket is een super leuk cadeau. 
Hoe gaat dit in zijn werk?
Een 4-tal maanden voor de geboorte maakt u een keuze uit ons assortiment van wijnen.
Wij geven u de maximumafmetingen van het etiket mee zodat u bij de drukker het ontwerp van uw etiket kan vastleggen. De dag van de geboorte bezorgt u ons de etiketten en dezelfde dag of ten laatste de dag erop kunt u de gepersonaliseerde flesjes komen ophalen!